Новости Днепра и Области

Ворожий обстріл з “Ураганів” Дніпропетровської області: постраждалих немає, воду і світло повернули

В результаті вчорашнього ворожого обстрілу з систем залпового вогню міста Зеленодольськ і села Велика Костромка в Дніпропетровській області ніхто з жителів, на щастя, не постраждав. Також не зафіксовано руйнувань житлових будинків.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентина Резніченка.

Російські окупанти здійснили атаку в середу ввечері, і надалі ніч пройшла під сигнали повітряної тривоги.

Через попадання снарядів по об'єктах комунікації тимчасово була перервана подача води та електроенергії. Протягом ночі в Зеленодольську водопостачання, каналізація, подача електрики були відновлені.

"Окупанти обстріляли з "Ураганів" Зеленодольськ. Людей та будинки не зачепило. Влучили по комунікаціях і залишили місто без світла та води. На цю годину фахівці все поновили – вода та електрика є. Зараз у нас все нормально", – зазначив чиновник.

Нагадаємо, перед цим 19 квітня, російські окупанти також обстріляли забороненими касетними снарядами об'єкти інфраструктури міста Зеленодольська.

Раніше повідомлялося, що глава військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул вирішив заборонити проведення богослужінь у Великодню ніч у зв'язку з ворожими обстрілами в області.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.