Новости Днепра и Области

На одному з КПП на кордоні з Польщею можливі черги – ДПСУ

Польща розпочала ремонт у пункті пропуску "Медика", який межує з українським КПП "Шегині". Там можливе сповільнення руху транспорту. Про це повідомляє Держприкордонслужба.
Як зазначають українські прикордонники, сьогодні об 11:00 польська сторона розпочала ремонтні роботи в межах пункту пропуску "Медика". Через це може сповільнитися рух вантажних транспортних засобів та автобусів на виїзд з території України (вʼїзд у Польщу).
Зараз роботи проводяться на вантажному напрямку.
"Тож просимо громадян врахувати інформацію та за можливості обирати інші пункти пропуску для перетину кордону", – наголошують прикордонники.

Ситуація на кордоні з Польщею
Нагадаємо, ситуація на кордоні України з Польщею стабілізувалася. Пункти пропуску діють стабільно, польські фермери не блокують рух вантажівок ні на в'їзд, ні на виїзд з України.
Нещодавно прикордонники повідомили про збільшення кількість в'їздів в Україну, пасажиропотік на кордоні залишається високим.
Також зазначимо, що раніше польська сторона почала ремонтні роботи у пункті пропуску "Гребенне – Рава-Руська". Ремонт може тривати до 12 вересня.